HUID VERBETERENDE MASSAGE

Benieuwd naar onze behandelingen?

MEER OVER

Een bindweefsel massage wordt toegepast op de huidlaag tussen de huid en de spieren. Deze laag noemen we de bindweefsellaag. Dit dieper gelegen weefsel geeft de huid stevigheid en souplesse. Een bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding en maakt de huid steviger. Tijdens de bindweefselmassage wordt er meer collageen en elastine aangemaakt, waardoor de huid stevig wordt en huidveroudering tegen wordt gegaan. De bindweefselmassage zorgt ervoor dat verklevingen losser worden, de elasticiteit van de de huid wordt zichtbaar beter. Daarnaast zorgt de bindweefselmassage ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd, het is van groot belang dat direct na de behandeling veel water te drinken. De huid voelt zacht, glad en gezond.

Bindweefsel massage wordt toegepast op het gezicht, met speciale technieken wordt de huid onder de rimpels geactiveerd meer collageen aan te maken. Dit zorgt ervoor dat de rimpels verminderen.  Bindweefsel massage kan ook op het lichaam worden uitgevoerd, met name op de billen, benen en buik geeft de bindweefsel massage een afslankend en verstevigend effect.

Bindweefsel massage kan ook op de rug worden uitgevoerd. Omdat alle zenuwen verbonden zijn met de organen en lichaamsdelen, is het mogelijk verlichting en versteviging te verkrijgen in bepaalde delen in het lichaam met een bindweefsel massage aan de rug. Dit is zeer geschikt voor mensen met bv extreme eczeem aan de benen.

SKIN

Onze

behandelingen

STRONG Skin - Facial - 5 behandelingen

20% korting
200
  • 40 Minuten

STRONG Skin - Tummy (buik) - 5 behandelingen

20% korting
200
  • 40 Minuten

STRONG Skin - Hals & decolleté - 5 behandelingen

20% korting
200
  • 40 Minuten

STRONG Skin - Anti Cellulite legs back (bovenbenen achterkant) - 5 behandelingen

20% korting
200
  • 40 Minuten