LASER ONTHAREN

Wat is precies Laser Ontharen?

MEER OVER

Soprano Ice Platinum is een medisch apparaat dat wordt gebruikt voor laserontharing. Het maakt gebruik van de nieuwste diode laser technologie om effectief en veilig ongewenste haargroei te verminderen. Het is een geavanceerd systeem dat zowel geschikt is voor mannen als vrouwen en kan worden gebruikt op verschillende huidtypen en haartexturen.

Wat Soprano Ice Platinum onderscheidt van andere laser ontharingsmethoden is dat het gebruik maakt van een speciale koeltechnologie genaamd ‘ICE’. Deze koeling beschermt de huid tegen de hitte van de laser en vermindert ongemak en pijn tijdens de behandeling.

Soprano Ice Platinum is een zeer populair apparaat in salons en klinieken over de hele wereld vanwege de hoge effectiviteit en veiligheid, en omdat het een relatief pijnloze manier is om ongewenste haargroei te verwijderen.

SHR techniek
De SHR-techniek (Super Hair Removal) is een geavanceerde ontharingstechnologie die wordt gebruikt in de Soprano Ice Platinum. Het is een innovatieve methode die gebruik maakt van een bewegende laserstraal om de huid geleidelijk te verwarmen en de haarzakjes te vernietigen.

In tegenstelling tot traditionele laser ontharingsmethoden, die één enkele intense puls van laserenergie gebruiken om de haarzakjes te vernietigen, maakt SHR gebruik van meerdere korte pulsen om de warmte geleidelijk op te bouwen. Dit maakt de behandeling veiliger en comfortabeler voor de patiënt.

Bovendien maakt de SHR-technologie het mogelijk om een groter gebied van de huid in één keer te behandelen, waardoor de behandeltijd wordt verkort en het aantal behandelingen dat nodig is om de gewenste resultaten te bereiken, wordt verminderd.

Het belangrijkste voordeel van de SHR-technologie is dat het effectief is op alle huidtypen, ook op donkere huidtypen, en op verschillende haartypes en kleuren. Het kan worden gebruikt op bijna alle delen van het lichaam, waaronder het gezicht, de benen, de oksels, de bikinilijn en de rug.

Al met al biedt de SHR-technologie in combinatie met de Soprano Ice Platinum een veilige, comfortabele en effectieve manier om ongewenste haargroei te verminderen.

SKIN

Onze

behandelingen

Triple Combi - Oksels, Onder- of bovenarmen, Onder- of bovenbenen

5 + 1 Gratis
1375
  • 100 Minuten
  • Ontharen met de Soprano Ice Platinum laser is snel, veilig en effectief voor iedereen.

BACK 2 BEACH SPECIAL Rug & Schouders

240
  • 70 Minuten

Sensational 6 Special - Oksels, Bikinilijn Groot, Onderarmen, Bilnaad, Gehele Benen, Bovenlip

5 + 1 Gratis
2175
  • 200 Minuten

Combi - Bovenlip & Mondhoeken en Kin

5 + 1 Gratis
360
  • 15 Minuten