HYDRADERMA-BRASIE

Wat is precies Hydradermabrasie?

MEER OVER

Hydra-dermabrasie is een innovatieve en niet-invasieve huidbehandeling die het beste van twee werelden combineert: micro-dermabrasie en hydratatie. Het maakt gebruik van een speciaal apparaat dat dode huidcellen, vuil en onzuiverheden zachtjes van de huid verwijdert, terwijl het tegelijkertijd de huid hydrateert en voedt. Hieronder staan een aantal redenen waarom hydra-dermabrasie goed is voor de huid:

 1. Exfolieert de huid: Het verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden van de huid, wat de huidtextuur verbetert en zorgt voor een gladdere, zachtere huid.
 2. Verbetert de teint: Het kan helpen om de teint te verbeteren door de huid te exfoliëren en de huid helderder en egaler te maken.
 3. Stimuleert de aanmaak van collageen: Hydra-dermabrasie kan de aanmaak van collageen stimuleren, waardoor de huid steviger en elastischer wordt en fijne lijntjes en rimpels verminderen.
 4. Hydrateert de huid: Tijdens de behandeling wordt er ook water en voedingsstoffen in de huid gebracht, wat de hydratatie van de huid verbetert en zorgt voor een gezonde, stralende teint.
 5. Geschikt voor alle huidtypen: Hydra-dermabrasie is geschikt voor alle huidtypen, omdat het zacht en niet-invasief is en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de huid.
 6. Weinig tot geen downtime: Omdat het een niet-invasieve behandeling is, is er weinig tot geen downtime en kunnen patiënten hun normale activiteiten direct na de behandeling hervatten.

Kortom, hydra-dermabrasie is een veilige en effectieve behandeling die de algehele gezondheid en uitstraling van de huid kan verbeteren en de huid er jonger en gezonder uit laat zien.

SKIN

Onze

behandelingen

Hydradermabrasie Facial (DermaClear) - 5 behandelingen

20% korting
480
 • 45 Minuten
 • Reiniging, voeding en hydratatie

EXFOLIATE

40
 • 10 Minuten

CLEANSE

40
 • 10 Minuten

HYDRATE

40
 • 10 Minuten