MICRO NEEDLING

Wat is precies Micro Needling?

MEER OVER

Micro needling is een huidverzorgingstechniek waarbij kleine naaldjes in de huid worden gestoken om microscopisch kleine gaatjes te maken. Dit proces stimuleert de productie van collageen en elastine, waardoor de huid strakker, gladder en steviger wordt.

Door het maken van kleine gaatjes in de huid, stimuleert micro needling ook de natuurlijke genezingsprocessen van de huid. Het lichaam reageert op de kleine gaatjes door het vrijgeven van groeifactoren en het stimuleren van de bloedtoevoer naar het gebied. Dit kan de huid helpen om zichzelf te herstellen en te vernieuwen, waardoor de textuur en de teint van de huid worden verbeterd.

Daarnaast kan micro-needling ook helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van de huidstructuur en het verminderen van littekens. Het kan ook helpen bij het verminderen van hyperpigmentatie en het egaliseren van de teint van de huid.

Het is belangrijk om te benadrukken dat micro-needling weliswaar gunstig kan zijn voor de huid, maar dat het ook gevaarlijk kan zijn als het niet op de juiste manier wordt uitgevoerd. Daarom is het belangrijk om dit door een getrainde professional te laten doen.

 

SKIN

Onze

behandelingen

Microneedling - Introductiebehandeling

30% korting (eenmalig)
90
  • 60 Minuten
  • Maak kennis met Microneedling met deze introductie behandeling en ontvang eenmalig 30% korting (korting is al verwerkt)

Mirconeedling

Losse behandeling
120
  • 60 Minuten

Microneedling 5 Behandelingen

20% korting
500
  • 60 Minuten

Combi - REJUVE & NATURAL Facial (Microneedling + Ledlichttherapie)

Losse behandeling
40
  • 80 Minuten
  • Maak kennis met onze top behandeling op het gebied van huidvernieuwing. Verminderd zichtbaar pigmentaties, littekens, veroudering van de huid.